Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba ze szczypiorkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba wieprzowa 1 kg
mąka do smaku
szczypiorek 0,5 pęczka
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
olej do smaku
cebula biała 1,5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba ze szczypiorkiem

Wątrobę pokroić w paski,posypać kucharkiem i pieprzem do smaku.Obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju.Gdy wątroba będzie już usmażona dodać pokrojoną w kostkę cebulę i szczypiorek.Wszystko wymieszać i dusić pod przykryciem do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 03.04.2011 22:41
ze szczypiorkiem jeszcze nie robiłem
Misiek1 04.03.2011 07:47
ciekawe połączenie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak