Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek konserwowy 1 szkl.
wędzona makrela 1 szt.
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 2 łyżki
koncentrat pomidorowy 2 łyzki
sól, pieprz do smaku
cebula 1 szt.
twaróg 250 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli

Cebulę i ogórka drobno posiekać, rybę oczyścić z ości i skóry, dodać pozostałe: twaróg, majonez jogurt i koncentrat, wszystko zmiksować blenderem, doprawić solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 03.03.2011 19:17
prosta ale smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak