Składniki:
truskawek | 50 dkg |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżeczek |
serka mascarpone | 25 dag |
cukru | 4 łyżki |
soku z cytryny | 4 łyżki |
śmietanki kremówki | 200 ml |
herbatniczków migdałowych | 5 dag |
truskawki | |
masła | 12 dag |
truskawek | 50 dkg |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżeczek |
serka mascarpone | 25 dag |
cukru | 4 łyżki |
soku z cytryny | 4 łyżki |
śmietanki kremówki | 200 ml |
herbatniczków migdałowych | 5 dag |
truskawki | |
masła | 12 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: