Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w cieście

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet rybny dowolny 1 kg
Kucharek przyprawa uniwersalna
mąka 0,5 szklanki
mleko 0,5 szklanki
jaja 2 szt.
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w cieście

Rybę dzielimy na dowolne kawałki. Podane na ciasto składniki łączymy – powstaje konsystencja ciasta naleśnikowego. Obtaczamy rybę w cieście i wkładamy na rozgrzany tłuszcz. Smażymy na złoty kolor z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak