Sposób przygotowania

1. Wyrabiamy ciasto dodajemy tyle wody aby było takie jak na pizzę. Gdy ciasto wyrosnie formujemy placki wielkości dłoni, nakładamy na nie farsz i układamy na blaszce wyłożonej pergaminem.

2. Farsz:Cebulę dusimy do zeszklenia dodajemy mak i troszkę kminku.

3. Pieczemy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawa nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam cebularze!! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    intrygująca nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    poproszę jeden
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    poproszę jeden

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !