Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka kubańska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kukurydza 1 puszka
szparagi świeże lub konserwowe 50 dag
cebula
masło 1 łyżka
ziele angielskie
sól

Przepis i sposób przygotowania na: surówka kubańska

szparagi obrać,włożyć do osolonej i posłodzonej wody.gotować do miękkości.odcedzić i osączyć.kukurydzę odcedzić,dodać roztopione masło,drobno posiekaną cebulę,posolić,wyłożyć na talerz posypać zmielonym zielem a na wierzchu ułożyć szparagi główkami do środka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 30.05.2011 21:49
nie robiłam takiej
Tomasz17 21.03.2011 11:50
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak