Sposób przygotowania

Filet należy ugotować w bulionie. Następnie pokroić w kostkę. Szparagi ugotować w słodko-słonej wodzie. Po ostygnięciu pokroić. Pomidory podzielić na cząstki. Połączyć wszystkie składniki, dodać majonez, wymieszać. Podawać na liściach sałaty. Posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię dania ze szparagami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MARZA2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puska5555

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !