Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka szparagowo-drobiowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka
kostka rosołowa
woda 1/2 l
szparagi 200 g
majonez
pomidory 2 szt
sałata
zielona pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka szparagowo-drobiowa

Filet należy ugotować w bulionie. Następnie pokroić w kostkę. Szparagi ugotować w słodko-słonej wodzie. Po ostygnięciu pokroić. Pomidory podzielić na cząstki. Połączyć wszystkie składniki, dodać majonez, wymieszać. Podawać na liściach sałaty. Posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 22.04.2013 13:02
fantastyczna
Puska5555 23.07.2011 20:30
super
jolaxa1 27.06.2011 22:43
super
MARZA2 03.05.2011 14:29
super
Zoso 18.03.2011 22:17
lubię dania ze szparagami
Marzena34 07.03.2011 12:28
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak