Sposób przygotowania

1. Od fasoli odciąć końce . Włożyć do garnka nalać wody i nasypać soli.

2. Na patelni na margarynie podsmażyć bułkę.

3. Gotową fasolę przesypać na patelnię i wymieszać

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam fasolkę, a to moja ulubiona wersja...
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    Razem z moją mamą uwilbiamy zajadać fasolkę, zarówno jako dodate do obiadu jak i samą w bułce :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    robie tak samo,ale z masłem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !