Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola ze skórami

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola Jaś 500 gram
pieprz do smaku
sól do smaku
ziemniaki 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola ze skórami

Fasolę typu Jaś (0,5 kg) maczamy dzień wcześniej w wodzie. Następnego dnia gotujemy ja razem ze skórkami. Gotujemy ją tak długo aż będzie miękka. Pod koniec gotowania doprawiamy ją delikatnie solą i pieprzem Prymat. Podajemy ja z gotowanymi ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JaPaqc 17.07.2012 21:44
o jakie to skórki chodzi?
fictor123 25.04.2012 08:50
supeer
anja3107 10.11.2011 10:13
ekstra
Robert10 20.07.2011 12:16
lubimy
Ania67 02.06.2011 22:09
wow
ronald88 01.04.2011 13:55
pyszne
kanu83 28.03.2011 21:41
mniam
Wojtek8 14.03.2011 10:13
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak