Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POLEWA CZEKOLADOWA

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

margaryna 1/2 kostki
kakao 4 łyżeczki
cukier 2 łyżeczki
mleko 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: POLEWA CZEKOLADOWA

Margarynę rostopić, dodać cukier, mleko, cały czas mieszamy. Na samym końcu dodawać stopniowo kakao ciagle mieszając aby nie porobiły się grudki. Ja zawsze używam kakao dla dzieci :). Idealny dodatek do deserów. POLECAM !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak