Sposób przygotowania

Herbatniki rozkrusz z masłem w malakserze na piaskową masę. Wyłóż nimi dno tortownicy. Lekko ugnieć.

Ser, cukier, wanilię i sok z cytryny wymieszaj na jednolitą masę. W osobnym naczyniu lekko ubij śmietanę. Połącz z masą serową. Rozprowadź równomiernie na spodzie herbatnikowym. Wstaw na 3 godziny do lodówki. Przed podaniem rozłóż równomiernie po wierzchu konfiturę wiśniową.

Prosty i smaczne deser;-)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam, ślinka leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam, ślinka leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !