Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół wiosenny

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 2,5 litra
wołowina 800 g
włoszczyzna 1 opakowanie
masło 2 łyżki
pieczarki 150 gram
Imbir mielony Prymat 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół wiosenny

mięso umyć zalać wodą posolić ugotować na wolnym ogniu warzywa i pieczarki oczyścić opłukać pokroić w paseczki podsmażyć na maśle włożyć do mięsa pod koniec gotowania rosół doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak