Sposób przygotowania

Bulion zagotowujemy z mlekiem i rozpuszczamy w nim ser topiony. Doprawiamy do smaku według uznania - solą, pieprzem, gałką muszkatołową i przyprawa do pizzy. Kabanos pokrojony w kosteczkę dodajemy do zupy. Gotujemy jeszcze przez ok 10 min.
Polecam podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    robię podobną pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być pyszna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawa zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcinkemp

    jak długo można te danie przechowywać w lodówce?
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja, super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takiej zupki jeszcze nie jadłam,na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !