Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa serowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion 500 ml
mleko 125 ml
ser topiony 100 g
sól do smaku
Gałka muszkatołowa mielona Prymat do smaku
kabanos szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowa

Bulion zagotowujemy z mlekiem i rozpuszczamy w nim ser topiony. Doprawiamy do smaku według uznania - solą, pieprzem, gałką muszkatołową i przyprawa do pizzy. Kabanos pokrojony w kosteczkę dodajemy do zupy. Gotujemy jeszcze przez ok 10 min.
Polecam podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 09.09.2013 10:22
takiej zupki jeszcze nie jadłam,na pewno smaczna
Krystyna32 13.07.2013 10:55
pyszna zupka
Katarzyna59 11.04.2013 19:49
rewelacja, super
Marcinkemp 22.03.2013 08:13
jak długo można te danie przechowywać w lodówce?
Ela15 24.02.2013 09:24
ciekawa zupka
olkaaa 03.05.2012 14:50
lubię
klaklak 06.03.2012 19:06
pycha
calliope 10.01.2012 08:18
musi być pyszna :)
gacopierz23 08.01.2012 19:17
ciekawe
dorotka0000025 24.07.2011 16:55
pyszne
Izka192 14.05.2011 14:59
robię podobną pycha.
m1monika 03.03.2011 17:10
pyszna!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak