Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos czosnkowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 1 duży
olej 125 ml
woda 10 łyżeczek
czosnek 1 główka
sos koperkowy 2 (z ziołami)

Przepis i sposób przygotowania na: sos czosnkowy

sos koperkowy ziołowy w proszku z knora wymieszać z olejem i wodą letnią wymieszać dokładnie dodać czosnek wyciśnięty na miazgę całość dodać do majonezu sienkim strumieniem mieszać energicznie rózgom schłodzić w lodówce podawać z mięsem pieczonym jajkami gotowanymi do frytek pizzy oraz innych zakąsek zimnych

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak