Sposób przygotowania

6 jaj ugotować na twardo, ostudzić, a następnie przekroić wzdłuż bardzo ostrym nożem. Z tak utworzonych połówek wydrążyć zawartość i rozdrobnić ją widelcem lub przekręcić przez maszynkę, następnie przekręcić natkę i 2 bułki. Farsz wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Napełnić nim skorupki. Maczać je w jajku i bułce tartej. Smażyć na maśle na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    świetny pomysł,ciekawe jak smakują:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !