Sposób przygotowania

Kiełbasę pokrojoną w półplasterki, podsmażyć na oleju, dodać posiekane w piórka cebule i papryki. Poddusić kilka minut. Dodać pokrojoną kapustę pekińską i ziemniaki pokrojone w kostkę. Zalać wodą, dodać przyprawy i koncentrat pomidorowy. Zagotować, zmniejszyć ogień i dusić około 30 minut. Doprawić do smaku solą i ewentualnie odrobiną cukru.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    może być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    fajna nazwa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    głosuje na takiego sołtysa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super nazwa...
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny przysmak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zapowiada się super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    tez bym zjadła taki przysmak
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !