Sposób przygotowania

Jeden sok rozmieszać z budyniem, pozostały sok podgrzać. Gdy zacznie się gotować dodać rozmieszany budyń i poczekać aż zacznie się gotować. Gdy budyń przestygnie, nakładamy go na biszkopt. na budyń nakładamy delicje. Galaretkę pomarańczową rozpuszczamy w niecałej szklance gorącej wody. Ubijamy śmietanę, którą łączymy z przestudzoną galaretką. Przygotowujemy agrestową galaretkę w niecałych dwóch szklankach wody i tężejącą galaretkę nakładamy na śmietanę.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    świetnie wygląda kolorowo
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajne jest to ciasto, dzieciaki się niem zajadają - szczególnie jak mówię jak się nazywa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !