Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z sardelami i kaparami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sardele 1 puszka
śmietana 12% 2 łyżki
cebula biała 1/2 szt
kapary 7 szt
ser biały 200 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z sardelami i kaparami

Ser biały wymieszać ze śmietaną i bardzo drobno posiekaną cebulą. Dodać roztartą jedną sardelę. Pozostałe sardele zwinąć w kółka, nafaszerować kaparami i położyć na twarożku. Nie trzeba solić i pieprzyć- sardele same w sobie są słone i ostre.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 14.06.2013 22:11
bardzo chętnie bym spróbował
Aneta41 19.02.2013 18:21
jeszcze nie jadłam, ciekawe jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak