Sposób przygotowania

Polędwicę bardzo drobno pokroić. Następnie dodać żółtko, oliwę i wymieszać. Cebulę pokroić w kostkę. Czosnek wycisnąć. Wszystko dodać do mięsa i dodładnie wymieszać. Przyprawić do smaku i pomownie dokładnie wymieszać. Uformować kopiec, wierzch przyozdobić posiekaną pietruszką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rydlak1

    mi również zasmakował.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ja jakoś nie przepadam za takim mięskiem ale pewnie mnóstwo osób przepada za tatarem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !