Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salatka z tuskawek i szpinaku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

truskawki 0.5 kg
szpinak świeży 300 g
wędzony kurczak 200 g
Pieprz zielony ziarnisty Prymat 1 lyzka
ocet winny 1 lyzka
sól
Pieprz biały mielony Prymat
oliwa 2 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka z tuskawek i szpinaku

Truskawki obrac ,oplukac i pokroic na polowki. szpinak umyc i osuszyc.kurczakapokroic w kostke..Na talerzu ulozyc liscie szpinaku ,truskawki,kostki kurczaka i dodac zielony pieprz. Calosc skropic octem winnymi oliwa z oliwek. Posypac natka pietruszki ,opruszyc sola i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 05.03.2011 08:14
smacznie
IZABELA29 04.03.2011 10:12
warto zrobić i zobaczyć jak smakuje
bami 02.03.2011 19:11
Takiego połączenia jeszcze nie próbowałam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak