Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna z tabioką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby morskie 500 g
tabioki 100 g
kostka rosołu 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna z tabioką

Oczyszczoną rybę pokroić na kawałki ,ugotować w 1,5 l wody ,następnie wyjąć i obrać z mięsa,do wywaru dodać tabiokę i rosół,gotować 10 min,dodać mięso z ryby doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

piter 02.11.2011 23:58
moja babcia robiła podobną
izapozdro 29.03.2011 15:22
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak