Sposób przygotowania

Ryby umyć,nasolić,ułożyć w brytfance posmarowanej tłuszczem ,polać masłem.Małe ziemniaki obrać ,osolić i ułożyć obok ryby w odstępach,polać masłem.Wstawić go gorącego piekarnikana ok.25 min.Delikatnie wyjąć ,wyłożyć na półmisek i udekorować listkami sałaty i sparzonymi i obranymi ze skórki pomidorami pokrojonymi w plasterki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    eklerek

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !