Sposób przygotowania

Skrzydełka opłukać, włożyć do wysokiego naczynia zalać litrem wody,mikrofalować ok 10 min (600 w) wyjąć, porę pokroić w krążki do wywaru wrzucić porę gotować ok 4 min, kaszę dodać do zupy wymieszać i mikrofalować ok 3 min, paprykę oczyścić z pestek pokroić w kostkę wraz z kukurydzą i śmietaną dodać do zupy, mięso obrać z kości dodać do zupy doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cud
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !