Sposób przygotowania

Rybę dobrze ze skrobać z łusek,natrzeć solą z dwóch stron skropić cytryną, do środka włożyć masło , obtoczyć w mące, roztopić masło na patelni, i piec rybę przewracając co kilka min piec ok 20 min

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam pstrąga
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ja również ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam pstrąga
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !