Sposób przygotowania

Nóżki ugotować w ok. 5 litrach wody. Wyjąć mięso i drobno pokroić. Ułożyć do misek. Rosół doprawić solą i pieprzem. Wywarem zalać mięso. Dodać kukurydzę i pokrojoną w kostkę marchewkę. Jajka ugotować na twardo i przekroić na pół wzdłuż, dodać do galarety. Wstawić do lodówki do całkowitego zastygnięcia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam zimne nóżki z octem pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam zimne nóżki z octem pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !