Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Jajka rozmącić w garnuszku, dodać połowę startego sera, wymieszać. Wlać do naczynia z makaronem, dokładnie wymieszać. Pieczarki umyć, pokroić w paski, obsmażyć na maśle. Mozzarellę pokroić w małą kostkę.Blachę wyłożyć pergaminem, ułożyć na niej makaron wymieszany z jajkami i serem. Na wierzchu położyć pieczarki, pokrojoną mozzarellę i oliwki. Polać keczupem, posypać resztą tartego sera, bazylią, solą i pieprzem. Piec około 20 minut w temperaturze 180˚C.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !