Sposób przygotowania

Gotujemy jajka, wyjmujemy z nich żółtka i ugniatamy.
Mielimy piersi z kurczaka, przyprawiamy i dodajemy surowe jajko. Czerstwą bułkę kroimy w kostkę.
Z żółtek formujemy kulki. Z mielonego mięsa formujemy kulkę i spłaszczamy ją, kładziemy na nią kulkę żółtka i zamykamy ją w środku tworząc większą kulkę którą następnie obtaczamy w pokrojonej w kostkę bułce tak aby powklejały się kostki i wrzucamy na głęboki olej. Smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !