Sposób przygotowania

Mięso z łopatki mielimy. Dodajemy do niego drobno posiekaną cebulę (2 szt.) ząbek czosnku (wyciśnięty), 2 jajka, odrobiną bułki tartej, pieprz, sól , majeranek i oregano Prymat. Mięso przekładamy do posmarowanej masłem foremki i pieczemy ok. 40/50 minut w 180 stopniach. Podajemy z chlebem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    taka jest najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    exxtra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super przepis sprawdzomy
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    musze wyprobowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    az slinka leci:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !