Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń domowej roboty

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 500 g
cebula biała 2 sztuki
jajko 2 sztuki
czosnek ząbki 1 sztuka
Majeranek suszony Prymat do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń domowej roboty

Mięso z łopatki mielimy. Dodajemy do niego drobno posiekaną cebulę (2 szt.) ząbek czosnku (wyciśnięty), 2 jajka, odrobiną bułki tartej, pieprz, sól , majeranek i oregano Prymat. Mięso przekładamy do posmarowanej masłem foremki i pieczemy ok. 40/50 minut w 180 stopniach. Podajemy z chlebem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 15.04.2012 07:04
az slinka leci:)
malaczarna23 24.03.2012 13:09
świetny przepis
kate.500 18.11.2011 11:50
musze wyprobowac
ronald88 25.07.2011 19:54
super przepis sprawdzomy
Kopiko1983 19.06.2011 06:02
Mniam, mniam...
ronald88 07.05.2011 15:51
exxtra
Robert10 14.04.2011 15:38
taka jest najlepsza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak