Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka (1 kg) rozbijamy. Pieczarki (0,3 kg) i paprykę (1 szt.) obieramy, kroimy i podsmażamy na patelni. Gdy wystygną dodajemy do nich starty ser i wkładamy je do piersi. Pierś z kurczaka zwijamy w rulonik panierujemy w jajku (3 szt.) z przyprawami Prymat i Kucharek a potem bułce tartej. Wszystko podpiekamy (mięso musi się upiec). Podajemy z ziemniakami i buraczkami domowymi Smak.
40.Zupa chłopski garnek

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    jak apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pyszny taki obiadek:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne danie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    podobają mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychaaaaaaaaaaaaa !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne zrazy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !