Sposób przygotowania

- Odsączamy fasolki, przekładamy do półmiska. Przygotowujemy lekki sos na bazie: oliwy z oliwek, posiekanego ząbka czosnku i natki pietruszki oraz soku z cytryny. Doprawiamy do smaku.
- Na patelni z odrobiną oliwy z oliwek rumienimy na złoto chleb. Odsączamy na papierowym ręczniku. Nacieramy czosnkiem i polewamy delikatnie oliwą. Nakładamy sałatkę z fasoli na chrupiący chleb.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    Jakie piękne zdjęcia i zarazem piękne danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    pięknie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ja też
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !