Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ucha rybacka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryby 450g
ziemniaki 3
marchew 2
cebule 2
seler
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ucha rybacka

Rybę wypatroszyć, włożyć do rondla i zalać wodą. Do gotującego się wywaru dodać obrane i pokrojone w kostkę marchew, ziemniaki, cebulę, seler oraz pieprz. szybko doprowadzić do zagotowania, posolić, po czym dogotować na małym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 16.09.2011 23:54
ciekawy sposób na rybę
ziutula
ziutula 29.06.2011 07:28
dobra jest taka rybna zupa...
Sylwia88 03.03.2011 11:17
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak