Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kostkę. Mięso mielone mieszamy z przyprawami Prymat i Kucharek. Wbijamy również do niego 2 jajka, na koniec dodajemy cebulę, szczypiorek i kilka łyżek bułki tartej. Mięso formujemy w okrągłe kotlety i ponownie panierujemy je w bułce. Smażymy obustronnie na złocisty kolor. Podajemy z gotowanymi ziemniakami i buraczkami tartymi Smak.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczny klopsik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszny obiadek!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne polskie danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczny obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pomyslowe połaczenie
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    tez tak robię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !