Sposób przygotowania

wątróbkę oczyścić,na talerz wysypać bułkę i wymieszać z papryką 1 łyżeczką,wątróbkę panierować w jajku i obtaczać w bułce,na patelni podsmażyć cebule i czosnek,odłożyć na bok,smażyć wątróbkę,pod koniec smażenia dodać z powrotem cebule i przesmażyć razem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super przepis
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    może być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    fajne; spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !