Sposób przygotowania

Paluchy kroimy wzdłuż.Z 6 połówek wybieramy miąższ ,Każdą smarujemy masłem.Pieczarki kroimy w plasterki i smażymy do miękkości ,a pod koniec doprawiamy przyprawami.Pomidor i ogórki kroimy w plasterki .Paluchy układamy w brytfannie ,Najpierw kładziemy pieczarki,potem szynkę ,pomidora i ogórka i posypujemy startym serem.Pieczemy w temp.180* C przez 15 - 20 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    PYSZNE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jejku,jak ja dawno nie jadłam zapiekanki........
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    moje dzieciaki je uwielbiają trzeba znów zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !