Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 0,5 kg
jabłka 3 szt
cebula 2 szt
papryka 1 szt
sól, pieprz do smaku
śmietana 0,5 szkl
bulion 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne

Filety rybne smażymy na oleju. Usmażone przekładamy do naczynia. Na wierzch układamy cebulę i paprykę pokrojone w talarki i na wierzch jabłka drobno pokrojone w kostkę. Całość polewamy śmietaną i bulionem. Przykrywamy i stawiamy na ogień na ok. pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 14.07.2013 08:52
Smacznie przyrządzona rybka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak