Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek zwijany i pieczony.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

przyprawy
boczek 1,6 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek zwijany i pieczony.

Boczek oczyścić, umyć, natrzeć przyprawami ( papryka słodka, ostra, pieprz, jarzynka, czosnek, marynata staropolska, można dać zioła jeśli ktoś lubi), pozostawić najlepiej na noc. Piec w rękawie ok 2 godz, w temp 180st

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andzia1977
Andzia1977 16.04.2012 22:29
super
Elżbieta18 05.01.2012 08:23
Jest super, zachęcam
Sylwia56
Sylwia56 09.10.2011 16:46
muszę wypróbować
Marta98 10.04.2011 21:37
super
Marta98 10.04.2011 21:37
super
krzyniu1984 05.03.2011 07:51
też taki robię jest świetny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak