Sposób przygotowania

Boczek oczyścić, umyć, natrzeć przyprawami ( papryka słodka, ostra, pieprz, jarzynka, czosnek, marynata staropolska, można dać zioła jeśli ktoś lubi), pozostawić najlepiej na noc. Piec w rękawie ok 2 godz, w temp 180st

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    też taki robię jest świetny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Jest super, zachęcam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !