Sposób przygotowania

Kapustę włożyć do garnka, wlać 1 szkl wody i gotować pod przykryciem około 15 minut. Boczek pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na patelni dodać posiekaną cebulę i zeszklić. Następnie wsypać pokrojone pieczarki i bułkę tartą, poddusić. Kapustę wycedzić, pokroić, włożyć do pieczarek i dusić do odparowania wody. Przyprawić do smaku. Farszem nadziewać pierożki i krokiety.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !