Sposób przygotowania

Kalarepkę i jabłko obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach, skropić sokiem z cytryny. Jajka, mięso i ser pokroić w kostkę. Kukurydzę i groszek osączyć z zalewy. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez wymieszany z musztardą, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo podoba mi się pomysł na tą sałatkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna saltaka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !