Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Złocista golonka

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

golonka wieprzowa 1 sztuka
Liść laurowy suszony Prymat 4 sztuki
ziele angielskie 4 ziarenka
cebula 2 sztuki
czosnek 2 ząbki
marchew 1 sztuka
sól 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Złocista golonka

Golonkę wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Gotujemy około godziny, następnie wrzucamy przyprawy i warzywa i gotujemy jeszcze 1. 5 godziny. Golonkę przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy około godziny w 180 stopniach. Golonkę należy przekręcać od czasu do czasu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak