Sposób przygotowania

Do szklanki mleka wsypujemy zawartość torebki i ubijamy mikserem. Do salaterek wkładamy namoczone w reszcie mleka biszkopty a na nie nakładamy puszysta masę. Na wierzch kładziemy plasterek pomarańcza. Cukier roztapiamy na patelni na karmel i wylewamy fantazyjnie na folię aluminiową. Czekamy aż kawałki karmelu zastygną i delikatnie odczepiamy od folii. Ozdabiamy nim deser. Wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajny deserek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Robię też takie i są naprawdę smaczne :) Nie wiem czy ktoś się nie przyczepi do tego przepisu bo jak pytałam kiedyś DS czy można dodać deser z półproduktu to napisali, że nie... Teraz to już zgłupiałam :) Jak to w końcu jest można czy nie? :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !