Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka nadziewana szpinakiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 1 kg
szpinak mrożony 80 gram
sól, pieprz
Majeranek suszony Prymat
czosnek 2 zabki

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka nadziewana szpinakiem

Natrzeć szynkę sola i pieprzem oraz majerankiem, wstawić na minimum 12 godzin do lodówki. Potem naciąć szynkę po całej długości i ułozyć szpinak z kawałkami czsnku. Potem związać dokładnie, owinąc w folię i piec około 1 godziny 15 minut w piekarniku w 180 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

K&J 01.08.2012 20:53
super! muszę skorzystać z tego przepisu!
anemon 14.06.2011 06:29
Fajny pomysł.
pigila
pigila 01.05.2011 17:10
ooooooooooooooooo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak