Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6 szt
pieczarki 30 dag
natka pietruszki 1 pęczek
majonez tradycyjny do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane pieczarkami

Ugotowane jaja na twardo przekroić na pół. Wyjąć żółtka i rozdrobnić je
widelcem. Pieczarki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Udusić
do miękkości. Do ostudzonych pieczarek dodać posiekaną natkę pietruszki i
rozdrobnione żółtka, 2-3 łyżki majonezu. Wymieszać i doprawić do smaku solą
i pieprzem. Tak przyrządzonym farszem nadziewać posolone i popieprzone
połówki jaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 01.02.2014 12:33
dobre jajeczka
olkaaa 15.11.2012 09:00
ale super!
Krystyna32 14.10.2012 09:38
extra
berys18 17.06.2012 20:24
moje ulubione
Wacław 06.06.2012 10:52
smaczne !
barbara11561 17.05.2012 09:16
pyszne jajeczka
kriso 01.02.2012 19:42
ciekawe danie na przyjecie
Marlena/Kinia 30.01.2012 15:18
takie s? bardzo smaczne, uwielbiam
daria899 12.01.2012 16:24
super
gacopierz23 31.12.2011 16:50
ekstra
Marta1986 10.12.2011 18:48
pyszne
Marta1986 10.12.2011 18:48
pyszne
magical66 26.10.2011 16:53
ciekawy przepis
Justyna223 05.08.2011 09:08
pyszne jajka:)
Ewelina38 13.05.2011 20:27
super, bardzo lubimy takie jajeczka
iza15 02.03.2011 09:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak