Sposób przygotowania

Ugotowane jaja na twardo przekroić na pół. Wyjąć żółtka i rozdrobnić je
widelcem. Pieczarki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Udusić
do miękkości. Do ostudzonych pieczarek dodać posiekaną natkę pietruszki i
rozdrobnione żółtka, 2-3 łyżki majonezu. Wymieszać i doprawić do smaku solą
i pieprzem. Tak przyrządzonym farszem nadziewać posolone i popieprzone
połówki jaj.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, bardzo lubimy takie jajeczka
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszne jajka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    takie s? bardzo smaczne, uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawe danie na przyjecie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne jajeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ale super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobre jajeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !