Sposób przygotowania

Bób po przebraniu, namoczyć na ok. 7 godzin, ugotować. Można dodać podsmażoną na tłuszczu cebulę. Dobrze wymieszać. Gotowe!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo prosty przepis - trzeba wypróbować :) puree z bobu jeszcze nie przygotowywałam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zrobie takie puree;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ciekawe jak smakuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super pyszne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    nigdy nei widzialam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    interesujące:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !