Sposób przygotowania

Kapustę posiekać wykrawając twarde części liści. Kukurydzę odsączyć na sitku
i dodać do kapusty. Jabłka umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do
kapusty. Wymieszać. Po 3 łyżki majonezu i jogurtu naturalnego wymieszać
dodając łyżeczkę cukru i odrobinę soli. Zalać sosem kapustę i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Smaczna surówko-sałatka do obiadu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Fajna,wypróbuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zdrowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    mam taka dzisiaj na obiad to jest nasza ulubiona surowka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię podawać pekinkę do drugiego dania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !