Sposób przygotowania

Kapustę posiekać, zalać sokiem i gotować do miękkości. Ostudzić, odsączyć z
soku. Wymieszać z 2-3 łyżkami oleju. Doprawić do smaku solą, cukrem i
pieprzem ziołowym. Wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Na taki sposób czerwonej kapusty jeszcze nie przyrządzałam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe z tym sokiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    fajna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł na dodatek do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !