Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta włoska z wody

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska 1 szt
cukier do smaku
sól do smaku
masło 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska z wody

Kapustę oczyścić z wierzchnich liści ,pokroić w ciartki ,zalać wrzącą wodą i ugotować do miękkości ,następnie odsączyć i posypać zrumienioną tartą bułką i polać roztopionym masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczekjeden 25.12.2011 22:18
smaczna
ewaa 06.10.2011 21:13
smaczna
misia53 02.07.2011 17:10
też lubię
Ela15 24.06.2011 07:41
uwielbiam kapustę włoską
MAR3STA 17.04.2011 22:31
smaczna;)
Ania67 11.04.2011 22:14
pycha
Izabela28 30.03.2011 13:19
super smaczna kapusta:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak