Sposób przygotowania

Bryndze pokroić w kostkę o grubości 1 cm, przełożyć do naczynia, zalać wrzątkiem i zostawić na 20 minut. Następnie wodę zlać. Bryndzę przełożyć do półmiska, wkroić świeże pomidory i drobno pokrojony szczypiorek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny i szybki przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bajeczne połączenie, aż człowiek głodny się robi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !